0 I FYI

Dining with a view og 9 shots at slutte på..

I byen Sant Angelo ligger nogle virkelig gode restauranter med udsigt lige ned over vandet – og allerede der er jeg allerede halv på vej i gang med at vælge min hovedret! Den ene aften var vi på La Terrazza Lounge Bar og jeg nød endu engang en omgang reje carpaccio og vi så solen gå ned over havet <3

Alt var godt og jeg bestiller efterfølgende en drink til at slutte aftenen af på, mens solen går ned. De har dog forrygende travlt på det her tidspunkt, så solen er stort set forsvundet og desserten spist, inden drinken er kommet. Jeg siger pænt at vi bare skipper den og betaler. Men det skulle foregå anderledes, for som “beklager” får vi så 3x limoncello. Limoncello er en lokal og meget stærk citron likør – en de er meget glade forhernede, og som vi er meget lidt glade for… Det smager lidt som.. vodka + bodytequila i ét shot… hvis du spørger mig altså. Der kommer 3 ind, og min bror og jeg drikker dem af høflighed. Vi beder om regningen, og med et smil på læben kommer tjeneren ind med 3 nye shots. Denne gang står den på limoncello de creme – så nu møder bodytequila Bailey. Vi smiler lidt anstreng og vi får bundet de 3 nye shots. 6 stk på under 10 min.Vi beder om regningen igen. Nu kommer så aftenens anden tjener og har set vi “nyder” vores limoncelloer, så han har da også lige 3 med! Her er vi presset – mildt sagt, og det er ikke en potteplante i miles omkreds, som kan trække sådan 3 shots.

Vi bunder og nu må vi simpelthen gå inden omgang 4 rammer os! Men omtanken var så sød –

Vi får betalt og jeg kan mærke, at det er meget fint, at vi lige skal gå lidt inden vi rammer hotellet, for shots springer hele systemet over hos mig og går dirkete mod hovedet 😉

 

 

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar